Gumi szolgáltatás, téli-nyári gumik cseréje

Természetesen a szerviz szolgáltatás keretében, a havi szervizátalány ellenében biztosítjuk a futásteljesítménynek és a futamidőnek megfelelően optimalizált darabszámú téli, nyári vagy négyévszakos gumit, annak szezonális cseréjét és tárolását.

Általánosságban elmondható, hogy a téli-nyári gumicserénél a mértékadó a napi átlaghőmérséklet. Amennyiben a napi átlaghőmérséklet tartósan +7Cº alá csökken javasolt a téli gumik használata, míg amennyiben +7Cº felett van a napi átlaghőmérséklet a nyári gumik használata javasolt.A téli és nyári gumiként is használtató igazi négyévszakos „CrossClimate” gumik télen és nyárom egyaránt használhatók, amennyiben rendelkeznek a 3PMSF jelöléssel (3 Mountain Snowflake = 3 hegycsúcs hópehely ), mely a téli gumik minősítést igazoló nemzetközi jelölés.

Kérjük, hogy a téli-nyári gumi cseréjénél vegye figyelembe a várható torlódásokat a gumisoknál és a szervizekben és előrelátóan pár héttel előre jelentkezzen be gumis partnerünknél:

Strausz Kft (1172 Budapest, Vidor u. 3.)

Tel: +36 1 256 1174, e-mail: evi@strauszgumi.hu 

Amennyiben további kérdése van, kérjük keresse szervizes kollégánkat! ANDREW’S Leasing and Fleet Kft. 505-5100 telefonszámán vagy a service@andrewsfleet.hu email címen.