Mi az a tartós bérlet?

Tartós bérlet konstrukcióban partnereink által ajánlott, de akár az Ön által választott autó finanszírozását is rugalmasan tudjuk biztosítani. Az ANDREW’S Leasing and Fleet Kft. által nyújtott teljeskörű autóparkkezelésbe beletartozik a finanszírozás biztosítása, a teljeskörű szerviz-szolgáltatás, a téli-nyári gumik cseréje és tárolása, az üzemanyagkártya biztosítása, a segélyszolgálat, cégautóadó és gépjárműadó kezelése valamint a gépjármű biztosításokhoz kapcsolódó szolgáltatások és az a kis plusz az egyedi ügyfélkiszolgálásban és a rugalmasságban, ami kiemeli a többi autóparkkezelő közül cégünket.

Miért az Andrew's?

Cégünk, az ANDREW’S Leasing and Fleet Kft. több mint 20 éve van jelen a magyar flottapiacon és az ez idő alatt szerzett tapasztalatával biztosítja ügyfelei számára a magas színvonalú kiszolgálást, mely kiemelt rugalmassággal párosul. Célunk, hogy ügyfeleinknek időt és pénzt takarítsunk meg és megadjunk minden segítséget az autó használatából és az üzleti környezet változásából adódó problémákra.

Tapasztalat

Az ANDREW’S Leasing and Fleet Kft. több mint 20 éves tapasztalatával és biztos anyagi hátterével segíti partnereit autóparkjuk finanszírozásában és teljeskörű kezelésében.

hatékonyság

Cégünk segít az autópark és a költségek optimalizálásában, úgy hogy Ügyfeleinknek a lehető legkevesebbet kelljen adminisztrálnia.

 

Ügyfelek

Célunk, hogy ügyfeleinknek időt és pénzt takarítsunk meg és megadjunk minden segítséget az autó használatából és az üzleti környezet változásából adódó problémákra.

Milyen szolgáltatásokat tartalmazhat a tartós bérlet?

Finanszírozás

Finanszírozás

A beszerzési költségek megfinanszírozása nem a saját forrásokat terheli, így vállalkozása a saját forrásokat ott tudja felhasználni, ahol a leghatékonyabban tud profitot termelni.

Gumi szolgáltatás, téli-nyári gumik cseréje

Gumi szolgáltatás, téli-nyári gumik cseréje

A havi szervizátalány ellenében biztosítjuk a futásteljesítménynek és a futamidőnek megfelelően optimalizált darabszámú téli, nyári vagy négyévszakos gumit, annak szezonális cseréjét és tárolását.

Segélyszolgálat

Segélyszolgálat

Partnerünkön keresztül biztosítjuk a szolgáltatást, mely a gyári segélyszolgálattól függetlenül éjjel-nappal biztosítja az elakadt autók mentését.

Szerviz-szolgáltatás

Szerviz-szolgáltatás

Havi átalány ellenében biztosítjuk az autó típusához, a futamidőhöz és a futásteljesítményhez optimalizált szerviz költségeket. Ön választhat nyílt vagy zárt típusú szervizt attól függően, hogy milyen mértékben szeretné a szervizből adódó kockázatot átadni nekünk. bármelyik variációt is választja, az autó szervizelése szempontjából levesszük válláról a terhet legyen szó kötelező szervizről vagy egyedi meghibásodásról.

Üzemanyagkártya

Üzemanyagkártya

Partnereinken keresztül biztosítjuk különböző kategóriában az üzemanyagkártyát, mellyel Önnek lehetővé válik, hogy egyrészt csak havi rendszerességgel kelljen fizetni a számláit, másrészt ne kelljen külön letéttel vagy bankgaranciával foglalkoznia, de mégis ugyanazokat a szolgáltatásokat élvezhesse mint amennyiben direktben szerződne az üzemanyagforgalmazóval.

Csereautó

Csereautó

Az Ön igényének megfelelő csereautót biztosítunk a javítás idejére megállapodás szerinti havi átalány alapú elszámolásban annak érdekében, hogy ne maradjon autó nélkül értékes időt vesztve az üzleti életben.

Biztosítás

Biztosítás

Mind a casco mind a kötelező biztosítás beépíthető a havi díjba, mely egyrészt jelentős adminisztrációt vesz le az Ön válláról, másrészt egy esetleges baleset során a hozzá kapcsolódó kárügyintézéssel rengeteg utánajárást és időt spórolhat meg. A jelenlegi szabályozások alapján a kötelező biztosítást csak abban az esetben tudjuk a havi díjba beépíteni, amennyiben a forgalmi engedélyben csak cégünk szerepel.

Cégautóadó és gépjárműadó kezelése

Cégautóadó és gépjárműadó kezelése

A jelenlegi szabályozások alapján amennyiben a forgalmi engedélyben csak cégünk szerepel, úgy mind a cégautóadó, mind a gépjárműadó tekintetében mentesíteni tudjuk Önt az adminisztrációtól, míg az adók összegét a havi díjba beépítjük, így nem kell sem a bevallásokkal, sem az időszaki befizetésekkel foglalkoznia.

Bérautó

Bérautó

A csereautó szolgáltatás mellett cégünk partnerein keresztül tudja biztosítani ügyfeleinek a felmerülő bérautós igényeket. Ezen kívül rendelkezünk saját bérautóflottával is, melyet ügyfeleinknek 20%-os árengedménnyel tudunk biztosítani rövid távra is (pl.: az új autó megérkezéséig, vagy amíg az új kollega pozíciója véglegesedik).

Nézze meg bérelhető autóinkat

Készletről elérhető autóink

Az alábbi autók partnereinknél raktárról azonnal elérhetőek és egy-két héten belül átvehetőek

Vagy kérjen
egyedi ajánlatot!

Önrész
Futamidő (hónap)

Sikeres beküldés!

100%

Kollégánk hamarosan jelentkezik az ajánlattal!